Home > Visual Studio > Visual Studio 2013 Not Stopping At Breakpoints

Visual Studio 2013 Not Stopping At Breakpoints

Contents

share|improve this answer answered May 13 '09 at 7:56 Miha Markic 1,9621014 yes, in my web.config I have: –Edward Tanguay May 13 '09 at 7:57 add Reply Mike Volodarsky March 15, 2007 at 9:03 pm James, You would need to provide more information on the behavior you are observing. an authentication error" message box. Please dont downvote, if you want me to remove this , pls comment below share|improve this answer answered Jun 7 at 10:30 ARUN Edathadan 1,112824 add a comment| up vote -3 Check This Out

share|improve this answer edited Oct 17 '13 at 22:12 answered Oct 17 '13 at 20:40 Austin 11 add a comment| up vote 0 down vote For me, the Project Properties had This is like throwing a bunch of spaghetti noodles against the wall, hoping that some of them will stick. Reply Anonymous January 6, 2007 at 8:57 am I think that my problem occurs because your dll is 32 bits. I am sure I installed the correct bit (32-bit) version. http://stackoverflow.com/questions/856643/why-would-the-debugger-not-be-stopping-at-a-breakpoint-in-my-asp-net-application

Visual Studio 2013 Not Stopping At Breakpoints

check the following article. Alexander; I'll copy and paste the juicy parts here in case something happens to the article: Using precision guided missiles: Delete the .pdb files in your obj and bin folders. The ASP.net compiler generates PDB (Program debug database) files within the Temporary ASP.net files folder. Vista Ultimate is configured for workgroup and has never been part of a domain.

If I enable both Forms and Windows auth, then IIS manager complains I cant do both. Reply Anonymous May 30, 2007 at 2:12 am Om du kör Vista och utvecklar ASP.NET-lösningar har du kanske stött på problem att debugga din applikation Reply Anonymous June 6, 2007 at Would you like to uncheck Managed(v4.0) ? " Any ideas how to resolve this? –Hari Dec 9 '15 at 4:59 Thank you a lot! Breakpoint Not Working In Visual Studio 2012 Reply Anonymous October 22, 2007 at 7:56 pm … Turns out the solution to my problem was to configure the solution _not_ to build and launch against both projects in the

Note that these are basic things that you should check before further investigation. Breakpoint Not Working In Visual Studio 2010 I am going to try and provide you with step-by-step instructions below, and explain the several tradeoffs that you may need to make along the way. Thx in advance. you could check here If you have issues installing SP1, please be sure to review Heath Stewart's blog entry at http://blogs.msdn.com/heaths/archive/2007/01/11/known-issues-with-visual-studio-2005-service-pack-1.aspx.******************************************************************* 1) Run Visual Studio 2005 as Administrator Unfortunately, Visual Studio 2005 SP1 still doesn't

However, if debug is set in a file lower in the hierarchy, it will override the higher value.For example, you could specify debug="true" in www.microsoft.com/aaa/Web.config, and any application in the aaa Visual Studio 2015 Breakpoint Not Working Yes No Additional feedback? 1500 characters remaining Submit Skip this Thank you! Reply Anonymous January 8, 2007 at 9:59 am Mike, Thanks for your response. You will be familiar with this attribute This was always present when you create a new web application in Visual Studio .net 2003 and Visual Studio .net 2002,

Breakpoint Not Working In Visual Studio 2010

Can you please gimme a solution for this and also i'm unable to install the hot fix given above, its saying the required file not found while installing.. Regards, Mubashir Afroz. =========== Reply Anonymous September 6, 2007 at 6:42 pm thank you sooooo much 🙂 Reply Anonymous September 21, 2007 at 6:52 am This is a great article. Visual Studio 2013 Not Stopping At Breakpoints It says "SCript debuggiing is not compatible with Managed(v4.0). Visual Studio Breakpoint Not Hit No Symbols Loaded Your paged helped me fix this problem and was exactly what I needed.

I have run out of ideas, except for reinstalling EVERYTHING…which I would like to avoid. http://seesbg.com/visual-studio/visual-studio-2013-format-code-shortcut.html Quine Anagrams! (Cops' Thread) Delimiters around Array How does Gandalf end up on the roof of Isengard? For example, the suggestion of setting AutoEventWireup="true" may cause some of your events to fire twice!!! (see http://support.microsoft.com/kb/814745). Reply Anonymous February 14, 2007 at 1:01 pm After trying three or four other recommendations with no success, I found yours. Visual Studio 2015 Not Stopping At Breakpoints

Solution 2 Accept Solution Reject Solution I did everything except the debugger section, but still it is not working.i check the debugger section Like this, Right click the solution->Properties->Configuration propertiesUnder configuration properties, i Add "http://localhost" to your Trusted Sites in Internet Options->Security. To connect, choose one of the following options: 1) Enable Windows authentication in MSVSMON 2) Reconfigure the project to disable Windows authentication 3) Use the Remote(native with no authentication) transport in http://seesbg.com/visual-studio/asp-net-web-configuration-tool-in-visual-studio-2013.html Reply Anonymous March 9, 2007 at 6:30 pm hi thanks for the post.

how does xcolor's \color work? Visual Studio 2015 Debugger Not Working Select [Properties]. For how to move your application to Classic mode, you can consult one of the existing blog posts about this issue - for example, Rajiv's post here. 5) Enable the Debugging

Your Email This email is in use.

Reply Anonymous January 29, 2007 at 1:52 am Mike, after doing all the above steps, I am still getting the error "ASP.NET or ATL not installed" error mentioned by Marco earlier share|improve this answer answered Dec 18 '09 at 5:51 Jay Riggs 39.5k685118 add a comment| up vote 2 down vote I had a similar problem with breakpoints not working and, at Section=ResponseHeader Detail=Header name is invalid Click Help for more information. ------------------ OK Help ------------------ Reply Anonymous March 29, 2008 at 3:53 pm Microsoft Internet Information Services (IIS) is either not installed Visual Studio Breakpoints Not Working C++ Before Rebuild,
clean your ASP.NET Temporary Files ( Default Location C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\Temporary ASP.NET Files ) , Clear based on the FW that you are using, I have given location of

It _is_ working, but the path is as follows: http://localhost/myfile?id=10 There's nothing that matches /myfile and I get a huge popup screen in Visual Studio with the error that should've been Thanks, Mike Reply Anonymous December 29, 2006 at 3:38 am This is useful information for anyone who’s been trying to get this to work. Could you Please let me know if there is work around for this problem. http://seesbg.com/visual-studio/visual-studio-2013-asm-syntax-highlighting.html View All Comments No new messages.

Should I be able to debug through the Forms Authenticated section of my site? I set a breakpoint on the first line in Page_Load in Default.aspx.cs. Reply Mike Volodarsky November 1, 2007 at 3:47 am Hi goodwill, The released VS patch addresses this issue and no longer requires this workaround. So, I brought up IIS 5.1, located the proper virtual folder, went into properties and then the ASP.NET tab, and changed the ASP.NET version from 4.?

Running the web page outside of the debugger may provide further information" Extra info: - Running the page outside of VS.NET works fine. - I can attach VS.NET to the W3WP.exe Introducing C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework[.Net version]\Temporary ASP.NET Files\ This folder could contain older versions of .dlls stored in your Windows folder which might get referenced while running from VS.Net. This was an issue for me. You might have to restart debugging or load VS.Net again.

If this happens, it sucks. I know this won't work for everyone but hope this helps someone. I click on attach to process and give it the ip address of the server. Thanks, Mike Reply Anonymous November 27, 2007 at 8:44 pm Hi Mike, I've spent all day trying to get Visual Studio 2008 x64 running as Administrator to attach to process on

It doesn't seem to matter whether I use classic or native mode. It turned out all my debugging problems went away when I shut down all running instances of IE8 before I started a debugging run in my ASP.NET project. I would be happy to provide more details if you need them. Running iisreset and even rebooting my PC did not help.

Script and unmanaged code debugging: Can't debug scripts or unmanaged code? Reply Anonymous October 1, 2007 at 2:17 pm How to get VS2005 ASP.NET Debugging working with IIS 7 and Vista. … Reply Anonymous October 8, 2007 at 1:47 pm Hi Mike, The only exception is if one of those applications overrides the setting by means of its own lower Web.config file.Enabling debug mode will greatly affect the performance of your ASP.NET application. In most cases something done above before this point usually does fix it.