Home > Not Working > Xdebug Not Stopping At Breakpoints Netbeans

Xdebug Not Stopping At Breakpoints Netbeans

Contents

We can now run Aptana IDE, either from the Terminal or the Run Application window (+) by simply entering aptana. Thanks. I would be happy to help out! Any help in this regard would immensely help > the debugging. have a peek here

I hope it helps. With the new Unearthed Arcana on Barbarians, if you are conscious but at 0 HP do hits still give you auto failed death saves? If you don't then you've got to get it installed. How to respond when someone praises about my Japanese? http://stackoverflow.com/questions/20821316/php-webapp-debugging-breakpoints-not-working-in-aptana

Xdebug Not Stopping At Breakpoints Netbeans

Like this:Like Loading... import sys def trace_func(frame, event, arg): print 'Context: ', frame.f_code.co_name, '\tFile:', frame.f_code.co_filename, '\tLine:', frame.f_lineno, '\tEvent:', event return trace_func sys.settrace(trace_func) If you still can't figure it out, please post more information on I did not try anything sophisticated or define a great deal, so there was probably minimal information for the debugger to use. When xdebug (or at lest the version I currently have) is checking for breakpoints, the check is case-sensitive.

When Aptana IDE opens, it will display the "Start Page" with some other windows and tabs. In the lower right corner of Aptana on the status line, you should see a message Launching PHP XDebug with a percentage and a progress indicator. You should have got a debugger prompt, so something's bust. Xdebug Breakpoints At the end, I found out, that in Eclipse the debugger was set so ZEND-Debugger.

The web root definition fix the exact same problem for me. –Steven Aug 10 '12 at 11:52 add a comment| up vote 2 down vote Are you totally sure you're not In the Debug perspective's Breakpoints view, what path was shown for the added breakpoint? TSA broke a lock for which they have a master key. In the launch config, what was the main file path you entered?

share|improve this answer answered Jun 19 '13 at 16:44 Ricardo Villamil 3,95312223 Great catch! Xdebug Sublime Breakpoint Not Working La campagna di cui si è ... "parlato" o "parlata"? Not the answer you're looking for? Even though you did not explicitly set a breakpoint, you will recall that above we checked (enabled) the Break at First Line option.

Xdebug_break Not Working

Mar 2 '10 at 1:08 2 calling xdebug_break(); in my code will properly cause the debugger to stop. –Bryan M. http://php.tutorialhorizon.com/how-to-debug-php-in-aptana-studio/ Browse other questions tagged php debugging aptana xdebug aptana3 or ask your own question. Xdebug Not Stopping At Breakpoints Netbeans share|improve this answer answered Jul 18 '10 at 19:14 yclian 1,2401119 add a comment| up vote 0 down vote In my case, the problem was happening in only one project (I Xdebug Break Not Working Atlassian JIRA Project Management Software (v6.4.2#64017-sha1:e244265) About JIRA Report a problem Powered by a free Atlassian JIRA open source license for Appcelerator Titanium.

The Eclipse site has has good information about how to install plugins, both from the Marketplace and other third-party sources. Assuming that you have a app to debug3. Nevertheless I could use the relative paths (i.e. /project/folder). Only using zend_extenstion. Eclipse Xdebug Doesn T Stop At Breakpoint

See the man page for the update-alternatives command.) After Java is installed, run java -version in the Terminal again to make sure it is working correctly. I am not sure about external modules (e.g. Change the contents of the file to: "; echo "My first Aptana PHP script!"; echo ""; echo "

What do you think?

"; ?> After you save the file, choose Run If you > don't then you've got to get it installed. > > Fred I believe I do because it says that the gem is installed (successfully after installation); when i

This is very important otherwise you will spend hours trying to figure out why break points are not working. Phpstorm Xdebug Path Mapping Is there any generic solution? –JJ Roman Jul 7 '15 at 8:31 @JJRoman I have not tried it in a mixed environment. Is adding the ‘tbl’ prefix to table names really a problem?

This is a nice way to ensure that the debugger properly launches.

Commenting out the ZendDebugger.so line in my php.ini fixed it. FWIW: I started Aptana and opened all the files in a directory tree and started editing. The breakpoint view showed the file and line I was editting. Xdebug Connect Back While in the Preferences window, navigate to Aptana Studio -> Editors -> PHP -> Debug.

Report post Edit Delete Reply with quote Forum List Topic List New Topic Search Register User List Log In Enable email notification | Enable multi-page view Please log in before posting. Note: a way out until that's not figured out: you can do: import pydevd;pydevd.settrace() on the place where you'd put the breakpoint -- that way you'd have a breakpoint in code share|improve this answer answered Dec 6 '12 at 6:59 Miguel 411 I ran into a problem like this, and I had put my breakpoint on the same line as C:\>gem environment RubyGems Environment: RUBYGEMS VERSION: 1.7.2 RUBY VERSION: 1.9.2 (2011-07-09 patchlevel 290) [i386-mingw32] INSTALLATION DIRECTORY: C:/Ruby192/lib/ruby/gems/1.9.1 RUBY EXECUTABLE: C:/Ruby192/bin/ruby.exe EXECUTABLE DIRECTORY: C:/Ruby192/bin RUBYGEMS PLATFORMS: ruby x86-mingw32 GEM PATHS: C:/Ruby192/lib/ruby/gems/1.9.1 P:/.gem/ruby/1.9.1

That worked for me –webdevbyjoss Oct 5 '11 at 9:50 That worked for me too. When I do gem -list it says ruby-debug-base 0.10.1, 0.10.0 as well as ruby-debug.ide (0.1.10) as listed. Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property. When I do gem -list it >>> Fred >> >> I have put require "ruby-debug" statement in development.rb but it >> doesnt work (I did restart). >> >> I typed IRB

Killing these processes solved it for me. Hot Network Questions Build me a brick wall! Mar 12 '10 at 15:35 Are you sure there isn't an extension=xdebug.so somewhere in the PHP configuration? What is up with that? >> > > So do you or do you not have the ruby-debug gem installed?

If you're not using ZendDebugger, you might just start disabling other Zend extensions and see if it's another extension causing the conflict. Feb 6, 2014 #48 [email protected] I think this might be a pydev issue. Continuing from Fabio's answer part 2: I have added the code at the start of the program and the debugger stops working at the last line of following the method in I don't know if the SCM or setting up the SCM provided any additional information that was not there when not using an SCM.

See the XDebug settings documentation for details. serverfault.com/questions/202959/… –Delirium tremens Nov 17 '10 at 15:14 add a comment| up vote 5 down vote I have had the same issue, the solution for me was to have the local Contact information - E-Mail: webmaster (at) ruby-forum (dot) com. Presumably related to how PHPUnit runs the actual test (starting a new process?). –brez Oct 9 '13 at 21:42 Just bare in mind you need to specify path on

Select the Use external web browser option and then click on Firefox (or your preferred browser!) in the list. Browse other questions tagged php aptana breakpoints xdebug remote-debugging or ask your own question.