Home > Asp Net > Asp Net Development Server Not Working

Asp Net Development Server Not Working

i would really appreciate any help on this issue. I'm trying to debug on my machine and not on remote machine. "Unable to Start Debugging on the Web server. This may be acceptable, but not ideal - especially if you are developing an application that takes advantage of Integrated mode specific features. MathSciNet review alert? Check This Out

Reply Anonymous May 22, 2007 at 10:10 pm Thank you very much for the information. Name: *And who are you? If the remote computer is running Windows 2000, you can follow the instructions in Microsoft Knowledge Base article 810886 to set the maximum number of concurrent connections to a higher number. I do not know much about networking.

http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=2163208&SiteID=1 Reply Anonymous October 22, 2007 at 1:38 pm > Jim, can you post the response headers sent back in response to a DEBUG request to /TestSite/DebugAttach.aspx? The website is hosted to IIS 6.0 server. I'm still having some issues debugging classic ASP pages, the breakpoints are working fine in ASP.NET but not classic ASP. I'm running VS 2008 (9.0.30729.1 SP) and Vista Ultimate SP1 (32-bit).

It's a nasty problem … We already have the fix and it will be in Vista SP1 / LHS next year, thats all I can say right now … its very Paulo Morgado, 14 Jun 2010 CPOL 3.29 (3 votes) 1 2 3 4 5 3.29/5 - 3 votesμ 3.29, σa 2.02 [?] Rate this: Please Sign up or sign in Close Yeah, keep it Undo Close This video is unavailable. select 'Start Options' 3.

IPv6 introduces some issues to resolve http://localhost ... hoardification 50,152 views 4:06 Configuring and deploying to IIS ASP.NET - Duration: 6:14. You should be at minimum getting an ASP.NET exception with a 500 response or a 401 response when requesting debugattach.aspx with teh DEBUG verb. https://forums.asp.net/t/1209387.aspx?ASP+NET+Development+server+not+working Left by Bryan on Mar 11, 2009 8:24 PM # re: WebDev.WebServer.exe not responding to requests I was just about to wipe my PC when I decided to do one final

Now, I un-installed both IIS and VS.net and installed again in the same order. Step 6: The last step is to configure your web project to automatically reference this web-server when you run or debug a site instead of launching the built-in web-server itself. Thank you for your patience so far, and I hope that this resolves your problems. Thanks a lot for your help Reply Anonymous May 7, 2007 at 7:50 pm Just want to say thanks.

Other than that, it is the same as debugging it manually. http://www.codeproject.com/Articles/87769/Is-Your-ASP-NET-Development-Server-Not-Working Password Reminder Password Register Register | FAQ | Members List | Calendar | Today's Posts | Search ASP.NET 3.5 Basics If you are new to ASP or ASP.NET programming with version Good luck! Thanks dude!

This will allow you to configure and add new menu items to your Tools menu. his comment is here Posts: 47 Thanks: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts unable to connect to asp.net development server hello frnds, I am facing a problem in my local pc. Ideas? Please see Help for assistance.", and "Debugging failed because integrated Windows authentication is not enabled.

Will there be a fix or other solutions available to get around this? (without buying business or ultimate). Reply Mike Volodarsky December 29, 2006 at 12:01 am Glad to hear it works for you! This should be the first stop for anyone just starting out with Vista, IIS7, and VS 2005. this contact form If so, you may want to check the following blog post: http://leedumond.com/blog/asp-net-de...efender-issue/ __________________ Visit my blog at http://leedumond.com Follow me on Twitter: http://twitter.com/LeeDumond Code: if (this.PostHelpedYou) { ClickThanksButton(); } #4

Mike Volodarsky's BlogAzure, IIS, ASP.NET, and LeanSentry Fix problems with Visual Studio F5 debugging of ASP.NET applications on IIS7 Vista December 28, 2006 by mvolo 198 Comments **********************************************************************UPDATE - 4/8/2008 I've After strugging for 4 weeks, cursing myself for spending so much for nothing, I came across an article about the patch that will fix the debug issue. Thank you Prasad Reply Anonymous May 6, 2008 at 9:52 am I had other issues with Vista SP1, VS 2005 and IIS 7 and I have written a post here http://developershelf.blogspot.com/2008/05/problem-loading-iis7-hosted-wap.html

Any help would be much appreciated.

Do you think is for that I can't run my application? F5 debugging should just work in Classic mode provided you have done the prerequisite steps 1 - 3. The service is unavailable." Even http://localhost fails with this error. Komila Kalia Software Developer Reliance engineering Associates (P) Ltd. __________________ Komila Kalia Software Developer Reliance engineering Associates (P) Ltd.

Yes No Additional feedback? 1500 characters remaining Submit Skip this Thank you! I had some issues with attaching process and debugging, but it seems to be fixed. I have started getting the message: Unable to start debugging on the web server. http://seesbg.com/asp-net/asp-net-login-not-working-in-ie.html The F5 debugging mode figures this out for you, and starts a convinient browser window for you to play around with the app.

By default, Windows runs applications in a limited-rights user account even when you are logged on to the computer as an administrator. Reply Anonymous February 2, 2007 at 12:24 pm I've followed all your issue not the last one "Debug Assistant module" so in VS2005 i create a ASP.NET web application f5 debug This requirement also exists for Windows XP / Windows Server 2003. But my processor is 64 bits.

do i need to have IIS Installed? (i tried that and didn't work) ( and also had problem with running asp pages on the IIS inetpub) What do i have to Reply Mike Volodarsky January 19, 2007 at 7:52 pm That's most likely because you installed the x86 package on an amd64 OS, or visa versa. i really appreciate you help! I don't have the option for turning on Windows Authentication. - will Reply Anonymous April 28, 2007 at 5:59 pm Miguel I had the same problem as you, unless I was

Reply Mikhail Arkh... my code suppose to grab some info from the server n show it on IE but everytime i hit F5. But it refused to get installed, and it appears that it could be installed only on Vista Home and not on Ultimate. Reply Mike Volodarsky January 29, 2007 at 1:49 pm Marish, Please post the HRESULT located in the field of the event log entry details.